ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ: Ο «ΑΟΡΑΤΟΣ» ΦΟΝΙΑΣ!Το αλουμίνιο είναι τόσο επικίνδυνο για το ανθρώπινο σώμα, ώστε προκαλεί βλάβες στον οργανισμό ακόμη και σε μικρές ποσότητες…
Τα αλουμινένια κουτιά αναψυκτικών και μπύρας εγχέουν
αλουμίνιο στα ποτά που καταναλώνουμε. Οι κατσαρόλες που είναι φτιαγμένες από αλουμίνιο αλλοιώνουν τις τροφές που τρώμε, όπως και το αλουμινόχαρτο στο οποίο τυλίγουμε το φαγητό…..
Το επεξεργασμένο
τυρί, τα έτοιμα μίγματα για κέικ, τα εμβόλια, η βρεφική πούδρα, το κραγιόν, τα αποσμητικά, τα ρινικά σπρέι, τα αντιόξινα φάρμακα –όλα περιέχουν αλουμίνιο.
Είναι επικίνδυνα και τοξικά για το ανθρώπινο σώμα … τότε γιατί δεν υπάρχουν προειδοποιήσεις και ρυθμίσεις; Επειδή οι ελεγκτικές αρχές έχουν εξαγορασθεί από τις ομάδες των εταιρικών λόμπι….
Το αλουμίνιο δεν υπάρχει ως ελεύθερο μέταλλο, αλλά βρίσκεται στα ορυκτά και τα μεταλλεύματα. Στην φυσική του κατάσταση δεν θέτει καμία απειλή. Υπάρχει σε αφθονία στην φύση (είναι το πιο άφθονο μέταλλο της γης), και εξάγεται με πολύ χαμηλό κόστος για πολλές χρήσεις. Είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και είναι πολύ ελαφρύ.
Για αυτούς τους λόγους, το αλουμίνιο χρησιμοποιείται ευρύτατα, και σε μέρη που κανείς μας δεν μπορεί να φαντασθεί… Το φοράμε, μαγειρεύουμε σε και με αυτό, βρίσκεται στις τροφές και στα ποτά μας…

Οι ευρείες χρήσεις του αλουμινίου στα καταναλωτικά προϊόντα περιλαμβάνουν:
Αλουμίνιο στο νοικοκυριό:
Σκεύη Μαγειρικής
Αλουμινόχαρτο
Πιάτα και Μαχαιροπήρουνα Αλουμινένια
Κουτιά Φαγητών και Ποτών
Αλουμίνιο σε παρασκευάσματα Υγείας και Υγιεινής
Aντιόξινα φάρμακα
Εμβόλια
Αιμορροϊδικά Φάρμακα
Αντιδιαρροϊκά Φάρμακα
Ρινικά Σπρέι
Βρεφική Σκόνη
Τεχνητές Οδοντοστοιχίες
Κραγιόν
Πολύ συχνά το αλουμίνιο προστίθεται στα κάτωθι:
Αλεύρι για ψήσιμο
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Μαγειρικό Αλάτι
Επεξεργασμένο Τυρί
Έτοιμο Μίγμα για Κέικ


Αναπόφευκτοι Κίνδυνοι

Το αλουμίνιο δεν χρησιμοποιείται μόνο σε μία τεράστια γκάμα προϊόντων, αλλά η όξινη βροχή και τα χημικά απόβλητα παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στην εισροή του μετάλλου στον οργανισμό μας.
Η όξινη βροχή διασπά το αλουμίνιο που βρίσκεται στα χωμάτινα εδάφη, και στην συνέχεια αυτό συσσωρεύεται στις υδάτινες πηγές.
Στην συνέχεια μολύνει το ψάρια και τα θαλασσινά που καταναλώνουμε, και επίσης το εισπνέουμε μέσα από τον καπνό του τσιγάρου…

Επιδράσεις στο Σώμα
Από τη στιγμή που ο οργανισμός λάβει ποσότητες αλουμινίου, αυτό συσσωρεύεται σε διάφορους ιστούς του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των νεφρών, του εγκεφάλου, των πνευμόνων, του συκωτιού και του θυροειδή αδένα.

To αλουμίνιο ανταγωνίζεται με το κάλσιο για την πρόσληψη, και μπορεί να συντελέσει στην επιβράδυνση της ανάπτυξης των παιδιών.

Η κατανάλωση τροφών που έχουν μαγειρευθεί σε σκεύη από αλουμίνιο μπορεί να προκαλέσει έντονους ερεθισμούς στα έντερα..

Οι κίνδυνοι από την τοξικότητα του αλουμινίου
Η τοξικότητα του αλουμινίου μπορεί να προκαλέσει έντονα προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό:
Έλκος στο στομάχι και στα έντερα
Γαστροεντερικές Ασθένειες
Νόσος του Πάρκινσον
Δερματικές παθήσεις
Υπερδραστηριότητα
Νοητική στέρηση στα μικρά παιδιά
Διαταραχές μάθησης στα παιδιά
Παθήσεις στο Συκώτι Πονοκεφάλους
Έντονο κάψιμο στο στομάχι Ναυτία Δυσκοιλιότητα
Πόνους στον κολικό
Έλλειψη ενέργειας

Εναλλακτικές λύσεις αντί του Αλουμινίου
Υπάρχουν, όμως, και εναλλακτικές λύσεις αντί της μαγειρικής με αλουμινένια σκεύη. Υπάρχουν επιλογές διαφορετικών μαγειρικών σκευών, όπως το γυαλί.
Επίσης, υπάρχουν οργανικά πρόσθετα τα οποία μειώνουν τον αντίκτυπο της πρόσληψης των τοξικών ουσιών.
Μία υγιεινή διατροφή η οποία αποτελείται από οργανικά τρόφιμα, τα οποία καλλιεργούνται σε περιοχές μη δηλητηριωδών εντομοκτόνων αποτελεί μία πολύ καλή λύση.
Ακόμη, η καλλιέργεια τροφών για ιδιοκατανάλωση σε μέρη που έχουν σχετικά χαμηλές τοξικές ουσίες είναι μια καλή επιλογή

Αλουμίνιο και Καρκίνος στο Στήθος

Πρόσφατες έρευνες από ολοένα και αυξανόμενο αριθμό επιστημόνων διεθνώς έχει δείξει ότι η χρήση του κοινού αποσμητικού μπορεί να συνδέεται με την δημιουργία καλοηθών όγκων στο στήθος, μία κατάσταση η οποία συνδέεται με την αυξημένη πιθανότητα ανάπτυξης καρκίνου του στήθους στο μέλλον.
Έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Περιοδικό Εφηρμοσμένης Τοξικολογίας (Journal of Applied Toxicology) διερεύνησε τα αποσμητικά σώματος τα οποία περιέχουν υψηλά επίπεδα αλουμινίου.
Η πρόσθεση του αλουμινίου, το οποίο είναι ένα χημικό που εισέρχεται στο σώμα διαμέσου του ιστού του δέρματος λειτουργεί ως αναστολέας της ποσότητας ιδρώτα που εκκρίνει το σώμα. Όμως η λειτουργία της αναστολής του ιδρώτα και της ουδετεροποίησης της σωματικής οσμής δικαιολογείται με την καθημερινή πρόσληψη υψηλών επιπέδων αλουμινίου;
Παρομοίως, έρευνα του Πανεπιστημίου του Reading έδειξει ότι οι καρκινικοί όγκοι εμφανίζονται με μεγαλύτερη συχνότητα στα μέρη του γυναικείου στήθους που είναι πλησιέστερα στο σημείο εφαρμογής των αποσμητικών. Από τις γυναίκες που μελετήθηκαν, βρέθηκαν ότι οι κύστες που βρίσκονταν στην περιοχή κοντά στη μασχάλη είχαν 25 φορές περισσότερο αλουμίνιο από την κοινή ποσότητα που βρίσκεται στο αίμα…
Σχετικά με τη Νόσο Αλτζχάιμερ, μελέτες που διεξήχθησαν στους εγκεφάλους των ανθρώπων που πάσχουν από την νόσο, βρήκαν ότι ο εγκεφαλικός ιστό εμπεριέχει συχνά υψηλά επίπεδα τοξινών που αναπτύχθηκαν από την πρόσληψη αλουμινίου.
Λόγια από τους Ειδικούς: «Ούτε μία εταιρία καλλυντικών δεν προειδοποιεί τους καταναλωτές για την παρουσία καρκινογόνων στα προϊόντα της».
 – Samuel Epstein


Johns Hopkins

 Ενημέρωση   Αυτό είναι ένα πολύ καλό άρθρο.  Ο καθένας πρέπει να το διαβάσει. Μετά από χρόνια να λέει στους ανθρώπους

ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ (TRY », που είναι η λέξη κλειδί) για την εξάλειψη ΚΑΡΚΙΝΟΥ,

Johns Hopkins είναι τελικά θα αρχίσουν ,πρέπει να σας πω ότι υπάρχει ένας εναλλακτικός τρόπος.

 Ενημέρωση για τον καρκίνο από το νοσοκομείο John Hopkins:                  
 •   1. Κάθε άτομο έχει καρκινικά κύτταρα στο σώμα. Πρόκειται για τον καρκίνο   κύτταρα δεν φαίνονται στις συνήθεις εξετάσεις, εφόσον δεν έχουν πολλαπλασιαστεί σε ορισμένα δισεκατομμύρια. Όταν ο γιατρός διαβεβαιώνει τους ασθενείς με καρκίνο ότι δεν υπάρχουν πλέον καρκινικά κύτταρα στο σώμα τους μετά  θεραπεία, αυτό σημαίνει απλώς οι δοκιμές δεν είναι σε θέση να ανιχνεύσει το   καρκινικά κύτταρα, επειδή δεν έχουν φτάσει καν στο ανιχνεύσιμο μέγεθος.                    
 •  2. Καρκινικά κύτταρα εμφανίζονται από 6 έως και περισσότερες από 10 φορές σε ένα ζωής του ατόμου.                    
 •  3. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου είναι ισχυρό, τα καρκινικά κύτταρα καταστρέφονται και έτσι αποτρέπεται ο πολλαπλασιασμός τους και σχηματισμός όγκων.                     
 • 4. Όταν κάποιος έχει καρκίνο αυτό υποδεικνύει ότι το άτομο έχει  διατροφικές ελλείψεις. Αυτά θα μπορούσε να οφείλεται σε γενετικούς, αλλά και στην περιβαλλοντική, τροφίμων και παράγοντες του τρόπου ζωής.                    
 • 5. Για να ξεπεραστούν οι πολλαπλές διατροφικές ελλείψεις, αλλάζοντας  δίαιτα να τρώνε περισσότερο κατάλληλα και υγιή, 4-5 φορές / ημέρα και να συμπεριληφθούν συμπληρώματα, θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα.                   
 •   6. Η χημειοθεραπεία με τη δηλητηρίαση των ραγδαία αναπτυσσόμενων  καρκινικών κυττάρων, αλλά και καταστροφή των ραγδαία αναπτυσσόμενων υγιών κυττάρων  στο μυελό των οστών, της γαστρεντερικής οδού, κλπ., και μπορεί    να προκαλέσει βλάβη των οργάνων, όπως το συκώτι, τα νεφρά, την καρδιά, τους πνεύμονες κ.λπ.                     
 • 7. Η ακτινοβολία καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα και παράλληλα, καυτηριάζει, σημαδεύει  και καταστρέφει υγιή κύτταρα, ιστούς και όργανα.                  
 •   8. Η αρχική θεραπεία με ακτινοβολίες και χημειοθεραπεία συχνά θα να μειώσει το μέγεθος του όγκου.  Ωστόσο, η παρατεταμένη χρήση χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας δεν έχει ως αποτέλεσμα περαιτέρω καταστροφή ενός όγκου.                    
 •  9. Όταν το σώμα φέρει υπερβολικό τοξικό φορτίο από   χημειοθεραπεία και ακτινοβολία, το ανοσοποιητικό σύστημα είναι είτε κατασταλεί είτε καταστραφεί, έτσι το άτομο μπορεί να υποκύψει σε διάφορα είδη μολύνσεων και επιπλοκών.                  
 •   10. Η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία μπορούν να προκαλέσουν τα καρκινικά κύτταρα να   μεταλλαχθούν και να γίνουν ανθεκτικά και δύσκολο να καταστρέψει. Χειρουργική επέμβαση μπορεί επίσης να προκαλέσει τα καρκινικά κύτταρα να εξαπλωθεί και σε άλλες περιοχές.                     
 • 11. Ένας αποτελεσματικός τρόπος καταπολέμησης του καρκίνου είναι η εξασθένηση του καρκίνου  κυττάρων με όχι η τροφή που χρειάζεται για να πολλαπλασιαστούν.                    


* ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ: ένα. Τα υποκατάστατα ζάχαρης, όπως NutraSweet, Equal, Spoonful κ.λπ.. γίνονται με ασπαρτάμη, που είναι βλαβερή. Ένα καλύτερο φυσικό υποκατάστατο   θα ήταν το μέλι Manuka ή οι μελάσες αλλά μόνο σε πολύ μικρές  ποσά. Το επιτραπέζιο αλάτι περιέχει χημικές προσθήκες για να αποκτήσει το λευκό του χρώμα Καλύτερη εναλλακτική είναι αμινοξέα Bragg ή θαλασσινό αλάτι.                  

 β. Το γάλα κάνει το σώμα μας να παράγει βλέννα, ιδίως στους τομείς της    γαστρο-εντερικό σωλήνα. Ο καρκίνος τρέφεται από τη βλέννα. Διακόπτοντας το γάλα και υποκαθιστώντας το με τα καρκινικά κύτταρα χωρίς ζάχαρη γάλα σόγιας είναι εξασθενούν.                
 
 γ. Τα καρκινικά κύτταρα ευδοκιμούν σε όξινα περιβάλλοντα. Ένα με βάση το κρέας δίαιτα είναι όξινο και είναι προτιμότερο να τρώμε ψάρι και λίγο κρέας άλλων, όπως το κοτόπουλο. Το κρέας περιέχει επίσης αντιβιοτικά, αυξητικές ορμόνες και παράσιτα που είναι όλα επιβλαβή, ειδικά σε άτομα με καρκίνο.                  

δ. Μία διατροφή που αποτελείται από 80% φρέσκους χυμούς και λαχανικά, ολόκληρα   δημητριακά, σπόρους, ξηρούς καρπούς και λίγα φρούτα σας βοηθά να θέτουν το σώμα σε    ένα αλκαλικό περιβάλλον. Περίπου το 20% μπορεί να αποτελείται από μαγειρεμένα    τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των φασολιών. Χυμοί από φρέσκα λαχανικά παρέχουν ζωντανά     ένζυμα που απορροφούνται εύκολα και φτάνουν στα     κυτταρικά επίπεδα μέσα σε 15 λεπτά τρέφοντας και ενισχύοντας την   ανάπτυξη υγιών κυττάρων. Για την πρόσληψη ζωντανών ενζύμων και τη δημιουργία      υγιών κυττάρων δοκιμάστε να πιείτε φρέσκο χυμό λαχανικών (τα περισσότερα  λαχανικά, συμπεριλαμβανομένων των βλαστών από τα φασόλια) και να φάτε ωμά   λαχανικά 2 ή 3 φορές την ημέρα. Τα ένζυμα καταστρέφονται σε θερμοκρασίες από 104 βαθμούς F (40 βαθμούς C) ..

ε. Αποφεύγετε καφέ, τσάι και σοκολάτα, τα οποία έχουν υψηλή   καφεΐνη πράσινο τσάι είναι η καλύτερη εναλλακτική και έχει καρκίνο   καταπολέμηση της ιδιότητες. Νερό-καλύτερα να πίνουν καθαρό νερό, ή     διηθήθηκε, για να αποφευχθεί γνωστών τοξινών και βαρέων μετάλλων σε βρύσης    νερό. Το αποσταγμένο νερό είναι όξινο και καλύτερα να αποφεύγεται.
                   
12. Η πρωτεΐνη του κρέατος είναι δύσκολο να αφομοιώσουν και να απαιτεί πολλή  πεπτικά ένζυμα. Αχώνευτος κρέας που παραμένει στην    έντερα αποσυντίθεται και γίνεται οδηγεί σε μεγαλύτερη συσσώρευση τοξικών ουσιών.                  
  13. Τοιχώματα των καρκινικών κυττάρων αποτελούνται από μία σκληρή πρωτεϊνική. Με    Αποφεύγοντας ή μειώνοντας την κατανάλωση κρέατος απελευθερώνονται περισσότερα ένζυμα    να επιτεθούν στα πρωτεϊνικά τοιχώματα των καρκινικών κυττάρων και επιτρέπει την  κύτταρα φονείς σώματος να καταστρέψουν τα καρκινικά κύτταρα.                  
 14. Ορισμένα υποκατάστατα ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα (IP6, Flor-ssence, Essiac, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, ανόργανα άλατα,    EFAs κ.λπ.) για να επιτραπεί το δικό κύτταρα φονείς του σώματος να καταστρέψουν    καρκινικά κύτταρα .. Είναι γνωστό Άλλα υποκατάστατα όπως η βιταμίνη Ε να προκαλέσουν απόπτωση ή προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο, το σώμα του φυσιολογική μέθοδο του απορρίπτει τα κατεστραμμένα, ανεπιθύμητα, ή    αχρείαστα κύτταρα.                  
 15. Ο καρκίνος είναι μία ασθένεια του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος.     Ένα ενεργό και θετικό πνεύμα θα βοηθήσει τον μαχητή του καρκίνου   είναι ένας επιζών. Ο θυμός, un-συγχώρεση και την πικρία που  το σώμα σε ένα αγχώδες και όξινο περιβάλλον. Μάθετε να   να αγαπά και να συγχωρεί πνεύμα. Μάθετε να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε τη ζωή.                  
  16. Τα καρκινικά κύτταρα δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν σε οξυγονωμένα   περιβάλλοντος. Η καθημερινή άσκηση και οι βαθιές βοήθεια αναπνοής με   περισσότερου οξυγόνου στα κύτταρα. Η οξυγονοθεραπεία είναι μία ακόμα μέθοδος που χρησιμοποιείται για την καταστροφή των καρκινικών κυττάρων.

                 
 1. Μην τοποθετείτε πλαστικά δοχεία σε φούρνο μικροκυμάτων.   
             
   
 2. Δεν βάζουμε μπουκάλια με νερό στην κατάψυξη.   
           
     
 3. Μην τοποθετείτε πλαστικές μεμβράνες σε φούρνο μικροκυμάτων ..


To  Johns Hopkins έστειλε πρόσφατα αυτό στα ενημερωτικά δελτία του. Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στο Walter Reed Army Medical Center. Οι διοξίνες προκαλούν καρκίνο και ειδικά καρκίνο του μαστού. Είναι ιδιαίτερα δηλητηριώδεις για τα κύτταρα του σώματός μας.

Μην ψύχετε πλαστικά μπουκάλια με νερό, καθώς η διαδικασία αυτή απελευθερώνει διοξίνες από το πλαστικό. Πρόσφατα, ο Δρ Edward Fujimoto, Διευθυντής του προγράμματος ευεξίας στο Castle Hospital, ήταν σε μια τηλεοπτική εκπομπή για να εξηγήσει αυτόν τον κίνδυνο για την υγεία. Μίλησε για τις διοξίνες και πόσο κακό είναι για εμάς

Είπε ότι δεν πρέπει να θερμαίνουμε τρόφιμα στο φούρνο μικροκυμάτων μέσα σε πλαστικά δοχεία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα τρόφιμα που περιέχουν λιπαρά. Είπε ότι ο συνδυασμός λίπους, υψηλής θερμοκρασίας και πλαστικού, απελευθερώνει διοξίνη στο φαγητό και στη συνέχεια στα κύτταρα του σώματος. 

Αντ 'αυτού, συνιστά τη χρήση γυαλιού, όπως Corning Ware, Pyrex ή κεραμικών δοχείων για τη θέρμανση τροφίμων. Μπορείτε να πάρετε τα ίδια αποτελέσματα, αλλά χωρίς διοξίνες. Έτσι, τέτοια πράγματα όπως δείπνα τηλεόρασης, στιγμιαία τρόφιμα και σούπες, κλπ., θα πρέπει να αφαιρεθεί από το δοχείο και θερμάνθηκε σε κάτι άλλο.

Το χαρτί δεν είναι κακό, αλλά δεν ξέρετε τι είναι στο χαρτί. Είναι απλά ασφαλέστερο να χρησιμοποιούν γυαλί, Corning Ware, κλπ. Μας υπενθύμισε ότι πριν από λίγο καιρό μερικά από τα εστιατόρια γρήγορου φαγητού απομακρυνθεί από τα δοχεία αφρού στο χαρτί Το πρόβλημα της διοξίνης είναι ένας από τους λόγους.

  Επίσης, τόνισε ότι το πλαστικό περιτύλιγμα, όπως Saran, είναι εξίσου επικίνδυνες όταν τοποθετούνται πάνω από τρόφιμα που μαγειρεύονται στο φούρνο μικροκυμάτων. Καθώς το φαγητό nuked, η υψηλή θερμότητα προκαλεί δηλητηριώδεις τοξίνες πραγματικά να λιώσει έξω από το πλαστικό περιτύλιγμα και να στάζει μέσα στο φαγητό.

Καλύψτε τα τρόφιμα με μια χαρτοπετσέτα αντ 'αυτού.   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ ;

Φτιάξε Σπαθόλαδο (Βάλσαμο)!